Om programmen

Hälso- och träningsprogram online

Bodilys koncept bygger på hemmaträning och goda recept online. Du ska kunna följa programmen var du än befinner dig. Vi erbjuder flera digitala kost- och träningsprogram som passar dig oavsett i vilken fas i livet du är. 

Programmen sträcker sig oftast över tio veckor. De är framtagna för att inspirera och coacha dig till att bli ditt bästa och starkaste jag. Då och då erbjuder vi även kortare program, exempelvis som är fem veckor långa.

Allt är förpackat i den snygga och lättillgängliga Bodilyappen. Du skapar snabbt nya tränings- och kostvanor som ger dig mer energi, som är jämn över dagen. Du blir starkare, sover bättre och har roligt tillsammans med de andra deltagarna. Ditt coachteam utbildar, motiverar och vägleder dig genom programmet.

Kostprogram utan träning

The Foodie (steg 1) är kostprogrammet helt utan träning som är perfekt för dig som redan har träningen på plats eller för dig som inte kan eller vill träna just nu. 

Under det 10-veckors kostprogrammet kommer du få en enkel struktur att följa och ha hundratals olika recept att välja mellan. Oavsett vad du har för mål kommer du bli guidad till hållbara resultat av våra coacher och kostrådgivare. Efter programmet kommer du ha mindre sötsug, känna dig mer energifylld, sova bättre, bli piggare och gladare, nya hälsosammare vanor, låggradig inflammation minskar, magen krånglar mindre och blodtrycket sjunker.

Mjukstarta för att komma i form

The Starter (steg 1) är programmet för dig som önskar ta tag i din hälsa och är helt ovan vid träning, behöver skonsammare träning, är nybliven mamma och/eller anser dig själv vara i behov av en stor viktminskning. Det passar även för dig som är äldre, behöver bli starkare och får bättre kostvanor.

Du kommer att börja vägen mot ett hälsosammare liv genom att bli smidigare, starkare, minska ditt kroppsfett (om du vill det) och uppleva en jämnare energinivå under dagen. Du kommer att märka att ditt välbefinnande förbättras både fysiskt och mentalt. Träningen i The Starter är lättare än i The Changer. Vissa skulle möjligen beskriva The Starter som en "mjukstart" och The Changer som en "rivstart" eller "kickstart". Efter tio veckor med The Starter kommer du som identifierar dig med någon av ovanstående kategorier att vara redo att ta steget till The Changer.

The Starter - Kost- och träningsprogram

Förändra ditt liv med en hållbar kickstart 

The Changer (steg 1) är grundprogrammet som skapar en stor förändring på bara tio veckor. Du blir starkare, orkar mer, minskar ditt kroppsfett (om du behöver det) och får en jämn energinivå över dagen. En ny nivå av välmående som syns på utsidan och påverkar dig positivt mentalt. The Changer är programmet vi rekommenderar de allra flesta att börja med. 

The Changer - Get strong healthy habits

Förändra din livsstil med styrketräning

The Stronger (steg 1) är programmet där du bygger din styrka med hjälp av kettlebell. Programmet skiljer sig något från de övriga programstrukturen i både träning och kost även om du även här får en livsstilsförändring som ger dig mer energi som räcker hela dagen. Varje vecka får du ett HIIT-pass som du genomför tre gånger och dessutom får du övningar för mage som du gör varannan eller varje dag. Kosten skiljer sig genom att du äter 3 måltider och 3 mellanmål alternativt 2 måltider, 2 mellanmål och 2 mellanmålsersättningar.

The Stronger - Build your power

Balansera din kost och träning i vardagen 

The Balancer (steg 2) är fortsättningsprogrammet som hjälper dig stabilisera dina tidigare resultat för att skapa hållbarhet och en långsiktig förändring. Fortsätt din resa för att hitta balans i kost, träning och ditt sociala liv, må bra och bli ännu starkare.

The Balancer

 

Bli en bättre löpare

The Cardio (steg 2) är fortsättningsprogrammet som gör dig till en starkare, snabbare och uthålligare löpare. Du stabiliserar dina tidigare resultat, tränar din core, uthållighet, löpstyrka och snabbhet. Kosten är anpassad efter träningen och efter dina mål.

 

Effektiv styrketräning för hela kroppen

The Amplifier (steg 2) fortsättningsprogrammet som gör dig starkare i hela kroppen. Du stabiliserar tidigare resultat och bygger muskelstyrka. Du väljer själv om du tränar hemma eller på gym. Kosten är anpassad till träningen och dina egna mål.

 The Amplifier - Power up your muscles

Kombinera uthållighet, styrka och balans 

The Combo (steg 3) är programmet för dig som redan gått ett eller flera fortsättningsprogram och som vill ha en varierad träning, som tar dig till nästa nivå av styrka, uthållighet och balans. Du har stor valfrihet och blir, precis som i de andra programmen, guidad av ett team av coacher och mentorer. Kosten anpassas efter din träning och dina mål.

The Combo

 

Gemensamt för alla program:

  • Du får tillgång till erfarna och utbildade coacher som kommer göra allt de kan för att se dig lyckas nå ditt/dina mål
  • En effektiv sammansättning av hur, vad och när du ska äta för att maximera din förbränning, få dig att orka mer och ha jämnt humör och blodsocker
  • Effektiv träning som du kan göra var du vill för att träningen ska bli av och bli en naturlig del av din vardag. Du behöver alltså inget gymkort 
  • Du kommer tillhöra ett digitalt community med härliga människor. Vi tror och vet att det är lättare och roligare att uppnå förändring tillsammans med andra som vill samma sak 
  • Du får tillgång till vår app där du hittar all information och där all kommunikation sker
  • Du når snabba hållbara resultat – när du håller dig till plane

Vi har definierat programmen och tänkt på helheten för att göra det så enkelt som möjligt för dig att påbörja ett hälsosammare, längre och härligare liv. Följ med på resan mot att bli ditt starkaste jag! 

Läs om utrustningslista vid respektive program i shopen.

Kontakta oss

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.