The Changer

 

Anmäl dig till The Changer

KOST- OCH TRÄNINGSPROGRAM SOM GER EN HÅLLBAR KICKSTART!

The Changer är programmet vi rekommenderar de allra flesta att börja med. Det är ett program som skapar en stor förändring på bara 10 veckor. Du blir starkare, orkar mer, kommer i form och får en jämn energinivå över dagen. En ny nivå av välmående som inte bara syns på utsidan utan som också påverkar dig positivt mentalt. Programmet är framtaget för att inspirera och coacha dig till att bli ditt bästa och starkaste jag.

Under programmet genomgår du en förändring i ditt förhållningssätt till mat och hur du tränar. Du ställer om hela metabolismen genom att äta bra mat i rätt mängd, regelbundet och ökar på så vis din förbränning. Genom att kombinera detta med regelbunden träning blir du på kort tid mycket starkare och orkar mer både fysiskt och mentalt. Har du mer kroppsfett än vad som är hälsosamt minskar detta under programmet. Har du inte det hjälper vi dig att anpassa kosten.

Under förberedelseveckan får du prova på Bodilys träning, vara med på ett digitalt uppstartsmöte och får all information du behöver för de kommande 10 veckorna.

Du får:

 • Stöttning och pepp av coachteam
 • Kostplan med recept 
 • Träningsprogram
 • Digitalt community
 • Snabba, bestående resultat
 • App för iOS och Android

Stöttning och pepp av coachteam
Du får tillgång till erfarna och utbildade coacher som kommer göra allt de kan för att se dig lyckas nå dina mål.

Kostplan med recept
En unik sammansättning av hur, vad och när du skall äta för att maximera din förbränning, få dig att orka mer och ha ett jämnt humör och blodsocker. 

Träningsprogram
Effektiv träning som du kan göra var du vill för att träningen skall bli av och bli en naturlig del av din vardag. Du behöver battle rope, träningsmatta och träningsskor. Du behöver inget gymkort. 

Digitalt community
Du kommer tillhöra ett digitalt community med andra deltagare. Vi tror och vet att det är lättare och roligare att uppnå förändring tillsammans med andra som vill samma sak. 

Snabba, bestående resultat
Du uppnår snabba, bestående resultat om du håller dig till planen. 

App för iOS och Android
Du får tillgång till vår app där du hittar all information du behöver och där all kommunikation sker.

Vi har definierat programmet och tänkt på helheten för att göra det så enkelt som möjligt för dig att påbörja ett hälsosammare, längre och härligare liv. Följ med på resan mot att bli ditt starkaste jag! 

Friskvårdsbidrag - Det går att använda ditt friskvårdsbidrag för att köra våra program.

Det här behöver du inför starten:

 • Battle rope 9 m, 38 mm, 7-8,5 kg
 • Träningsmatta
 • Träningsskor

   

   

  Kontakta oss

  Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.