The Starter


MJUKSTART! KOM IGÅNG!

Detta program är för dig som är helt ovan vid träning, behöver skonsammare träning, nybliven mamma och/eller ser dig själv som kraftigt överviktig. Det passar även för dig som är äldre och behöver bli starkare och få bättre kostvanor.

 • Kom igång med träning
 • Ät nyttigare kost
 • Förbereder dig för The Changer

  Programmet är utformat för dig som behöver ta tag i din hälsa. Om du är helt ovan vid att träna och/eller behöver gå ner i vikt är detta program för dig. Du kommer att börja vägen mot ett hälsosammare liv genom att bli smidigare, starkare, minska ditt kroppsfett och uppleva en jämnare energinivå under dagen. Du kommer att märka att ditt välbefinnande förbättras både fysiskt och mentalt. Efter tio veckor kommer du att vara redo att ta steget vidare till The Changer.

  Genom att börja från början med kost och träning bygger du nya vanor. Med hjälp av coachteamet får du övningar där du tränar smidighet, styrka och kondition.

  När du kombinerar regelbunden träning med en hälsosam kosthållning kan du på kort tid uppnå styrka och smidighet. Du kommer att märka att du orkar mer, samtidigt som kroppsfett minskar och du får en jämnare energinivå under dagen.

  När du mår bra på insidan så reflekteras detta också på utsidan och du når en högre nivå av välbefinnande. Detta positiva tillstånd påverkar också ditt mentala välmående på ett positivt sätt.

  Under förberedelseveckan får du prova på Bodilys kost och rörelseträning, vara med på ett digitalt uppstartsmöte och få tillgång till all information du behöver för de kommande tio veckorna.

  Du får:

   • Stöttning och pepp av coachteam
   • Kostplan med recept 
   • Träningsprogram
   • Digitalt community
   • Snabba, bestående resultat
   • App för iOS och Android

    Stöttning och pepp av coachteam
    Du får tillgång till erfarna och utbildade coacher som kommer göra allt de kan för att se dig lyckas nå dina mål.

    Kostplan med recept
    En unik sammansättning av hur, vad och när du skall äta för att maximera din förbränning, få dig att orka mer och ha ett jämnt humör och blodsocker. 

    Träningsprogram

    Effektiv träning som du kan göra var du vill för att träningen skall bli av och bli en naturlig del av din vardag. Du kan behöva battle rope, träningsmatta och träningsskor. Du behöver inget gymkort. 

    Digitalt community

    Du kommer tillhöra ett digitalt community med andra deltagare. Vi tror och vet att det är lättare och roligare att uppnå förändring tillsammans med andra som vill samma sak. 

    Betydelsefulla och bestående resultat

    I The Starter får du inte alltid lika snabba och stora resultat som i The Changer, men du kommer att märka stor skillnad i både ditt fysiska och mentala mående tack vare att du får en så hälsosam livsstil om du håller dig till planen. Förhoppningsvis är du redo för att gå vidare till The Changer när du är klar med The Starter.

    App för iOS och Android

    Du får tillgång till vår app där du hittar all information du behöver och där all kommunikation sker.

    Vi har definierat programmet och tänkt på helheten för att göra det så enkelt som möjligt för dig att påbörja ett hälsosammare, längre och härligare liv. Följ med på resan mot att bli ditt starkaste jag! 

     

    Det här behöver du inför starten:

    • Valfritt: Battle rope 9 m, 38 mm, 7-8,5 kg

    • Träningsmatta

    • Träningsskor

    Friskvårdsbidrag - Det går att använda ditt friskvårdsbidrag för att köra våra program.

      

      

     Kontakta oss

     This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.