Om oss


Vi som står bakom Bodily är Karin Franzén Bohman och Team Bodily, 45 erfarna coacher och mentorer i olika skeden av livet och som älskar att hjälpa människor att utvecklas, bli starkare och att leva hälsosamma liv.

Vi har testat mängder av tränings- och kostprogram under våra liv men aldrig sett någon långvarig förändring. Tack vare många års erfarenheter och utbildning har Karin utvecklat kost- och träningsprogram som skiljer sig från allt annat hon tidigare provat. Program och upplevelser som gör henne starkare än någonsin, både till kropp och sinne, och ger henne en ny livsstil. 

Nu vill vi i erbjuda alla att få uppleva den häftiga resa som Karin gjort med dessa program, med sunda vanor mot en starkare kropp, ett bättre mående och ett starkare sinne. En resa som fungerar och är bestående. Vi har testat, tittat på och hämtat inspiration från olika håll och från det utvecklat program för förändring, balans och för att nå nya nivåer av styrka, uthållighet och välmående. 

Vi har stor erfarenhet och utbildning inom träning och hälsa, lever aktiva livsstilar och brinner för att se människor må bra och blomstra.

 

Tack vare att vi befinner oss i olika faser i livet representerar och förstår vi dig som går igenom småbarnsåren, lever familjeliv eller singelliv, är mitt i karriären eller trappar ner på jobb för att ha mer tid för annat. Vi ser verkligen fram emot att få coacha dig till att bli ditt starkaste jag.

KARIN FRANZÉN BOHMAN

Karin, 61 är bland annat utbildad PT, idrottslärare, mental tränare, kostrådgivare och inom idrottsskador. Hon har arbetat som coach på världselitnivå såväl som för motionärer, ungdomar och barn. Några idrotter hon själv utövat och arbetat med är friidrott, löpning, fotboll, basket, tennis, innebandy, volleyboll, simning. 
Karin, som har över 35 års erfarenhet från träning, kost och hälsa skapar alla program.

Karin arbetar även som headhunter och driver företaget TEAMSEARCH Sweden AB.

 Läs mer om hur Karin grundade Bodily

Kontakta oss

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.