Online hälso- och träningsprogram

Bodily bygger på hemmaträning och goda recept online. Vi erbjuder sex digitala kost- och träningsprogram som passar alla oavsett i vilken fas man är i livet. Programmen är tio veckor och är framtagna för att inspirera och coacha dig till att bli ditt bästa och starkaste jag. Allt förpackat i vår snygga och lättillgängliga Bodilyapp.

Du skapar nya tränings- och kostvanor som gör att du får mer energi som är jämn över dagen, du blir starkare, sover bättre och har väldigt roligt tillsammans med de andra deltagarna under resans gång. Ditt coachteam hjälper dig att utbilda, motivera och vägleda dig genom programmet.

 

MJUKSTARTA FÖR ATT KOMMA I FORM MED KOST- OCH TRÄNINGSPROGRAM 

The Starter - Kost- och Träningsprogram The Starter (steg 1) är programmet för dig som önskar ta tag i din hälsa och är helt ovan vid träning, behöver skonsammare träning, är nybliven mamma och/eller anser dig själv vara i behov av en stor viktminskning. Det passar även för dig som är äldre, behöver bli starkare och får bättre kostvanor.


Du kommer att börja vägen mot ett hälsosammare liv genom att bli smidigare, starkare, minska ditt kroppsfett (om du vill det) och uppleva en jämnare energinivå under dagen. Du kommer att märka att ditt välbefinnande förbättras både fysiskt och mentalt. Träningen i The Starter är lättare än i The Changer. Vissa skulle möjligen beskriva The Starter som en "mjukstart" och The Changer som en "rivstart" eller "kickstart". Efter tio veckor med The Starter kommer du som identifierar dig med någon av ovanstående kategorier att vara redo att ta steget till The Changer.

FÖRÄNDRA DITT LIV MED EN HÅLLBAR KICKSTART MED KOST- OCH TRÄNINGSPROGRAM 

The Changer
The Changer (steg 1), är programmet vi rekommenderar de allra flesta att börja med. Det är ett program som ger dig en hållbar "kickstart" och skapar en stor förändring på bara 10 veckor. Du blir starkare, orkar mer, kommer i form och får en jämn energinivå över dagen. En ny nivå av välmående som inte bara syns på utsidan utan som också påverkar dig positivt mentalt. Programmet är framtaget för att inspirera och coacha dig till att bli ditt bästa och starkaste jag.

 

BALANSERAD KOST OCH TRÄNING I VARDAGEN MED KOST- OCH TRÄNINGSPROGRAM

Anmäl dig till The BalancerThe Balancer (steg 2), är fortsättningsprogrammet som hjälper dig stabilisera dina tidigare resultat för att skapa hållbarhet och en långsiktig förändring. Fortsätt din resa mot att hitta balans i kost, träning och ditt sociala liv, må bra och bli ännu starkare.

ROLIG OCH EFFEKTIV LÖPTRÄNING MED KOST- OCH TRÄNINGSPROGRAM

Anmäl dig till The CardioThe Cardio (steg 2), är fortsättningsprogrammet som gör dig till en starkare löpare. Du stabiliserar dina tidigare resultat, tränar din core, uthållighet, löpstyrka och snabbhet. Kosten är anpassad efter träningen och efter dina mål.

STYRKETRÄNING FÖR HELA KROPPEN MED KOST- OCH TRÄNINGSPROGRAM 

Anmäl dig till The Amplifier
The Amplifier (steg 2), fortsättningsprogrammet som gör dig starkare i hela kroppen. Du stabiliserar tidigare resultat och bygger muskelstyrka. Det går utmärkt att träna hemma eller på gym. Kosten är anpassad till träningen och dina egna mål.

 

KOMBINERA STYRKA, UTHÅLLIGHET OCH BALANS MED KOST- OCH TRÄNINGSPROGRAM 

Anmäl dig till The Combo

 The Combo (steg 3), programmet för dig som redan gått ett eller flera fortsättningsprogram och som vill ha en varierad träning, som tar dig till nästa nivå av styrka, uthållighet och balans. Du har stor valfrihet och blir, precis som i de andra programmen, guidad av ett team av tränare. Kosten anpassas din träning och dina mål.

Gemensamt för alla program:

  • Du får tillgång till erfarna och utbildade coacher som kommer göra allt de kan för att se dig lyckas nå ditt/dina mål
  • En unik sammansättning av hur, vad och när du skall äta för att maximera din förbränning, få dig att orka mer och ha jämnt humör och blodsocker
  • Effektiv träning som du kan göra var du vill för att träningen skall bli av och bli en naturlig del av din vardag. Du behöver alltså inget gymkort. 
  • Du kommer tillhöra ett digitalt community med härliga människor. Vi tror och vet att det är lättare och roligare att uppnå förändring tillsammans med människor som vill samma sak. 
  • Du får tillgång till vår app där du hittar all information och där all kommunikation sker
  • Du uppnår snabba hållbara resultat om du håller dig till planen. 

   Vi har definierat programmen och tänkt på helheten för att göra det så enkelt som möjligt för dig att påbörja ett hälsosammare, längre och härligare liv. Följ med på resan mot att bli ditt starkaste jag! 

    Läs om utrustningslista vid respektive program i shopen.

   Friskvårdsbidrag

   Epassi logga

   Det går att använda ditt friskvårdsbidrag för att köra Bodily programs, via ePassi eller skicka kvittot direkt till din arbetsgivare.

    

   Kontakta oss

   Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.