Vi hjälper dig mot ditt starkaste jag!

Kost som får dig att må bra

I appen hittar du läckra recept på god och nyttig mat. Kosten, som är en lågkolhydratskost, ger dig bra energi, som räcker hela dagen. Instruktionerna är lätta att följa. Recepten är enkla att laga. Efter programmets slut får du råd kring hur du gör principerna till en hållbar livsstil – med guldkant!

Du får en kostplan och recept till goda och lättlagade måltider. Se nedan hur många gånger om dagen du äter samt vad du ska äta och inte äta.

Bli fri från sockerberoende

Så här äter vi

För att vi ska få en jämn energibalans under hela dagen äter vi sex gånger om dagen varav två är måltider och fyra är mellanmål.

6 gånger per dag

 • 2 måltider
 • 4 mellanmål
 • Mycket vatten
Vad äter vi

Det ska vara gott, lätt att laga och passa alla runt bordet. I vår receptbok ingår fågel, viltkött, fisk och skaldjur och vegetariskt protein. Kolhydrater hämtar vi från grönsaker, rotfrukter, frukt, baljväxter och spannmål. Fett som är en viktig ingrediens i alla våra recept väljer vi med omsorg.

Alla recept innehåller

 • Fiberrika kolhydrater
 • Protein
 • Fett
Vad äter vi inte

Vi vet att kroppen mår bättre utan raffinerat socker, vetemjöl och rött kött.

 • Vetemjöl
 • Tillsatt socker
 • Nöt-, lamm- eller fläskkött
 • Alkohol (steg 1)
 • Sötade drycker

Fem anledningar till varför du ska välja Bodilyappen 💙

99% nöjda kunder

Vi har över 99% nöjda kunder sedan vi startade 2021 och många av våra kunder återkommer gång på gång och har skapat fantastiska hälsoresultat. Det är vi så otroligt stolta över!

200+ recept

Glöm tiden du behöver lägga på att Googla "Vad ska jag äta i veckan?". Förutom att du får tillgång till alla träningspass, har du tillgång till en stor receptbank i appen med stor variation som passar hela familjen.

Fantastiska resultat

På bara tio veckor får du fantastiska resultat. Du märker det på både din fysiska och mentala hälsa. Bli av med sötsuget, vakna pigg, känn dig stark och ha energi som räcker hela dagen.

Coachning & community

I Bodilyappen har du dagligen tillgång till både coachning och vårt fantastiska community, där du träffar andra som är på samma hälsoresa. Peppa och tagga varandra!

Augustistarten 28 augusti
Låg kostnad

Vi vet att ett gymkort kan ligga och damma och att vardagen kommer emellan. Vår träning kan du göra hemma utan eller med få redskap. Under ett 10-veckorsprogram betalar du så lite som 24,50 kronor per pass PLUS att du har coachning och ett kostupplägg för hela perioden.

MISSA INTE STARTEN I APRIL

Anmälan stänger 31 mars - anmäl dig redan idag så du kommer med!

Pst. Har du friskvårdsbidrag? Det går super att använda för Bodilys program.

12

DAYS

12

HOURS

12

MINUTES

12

SECONDS

Våra olika startprogram

I alla tre programmen får du rolig och effektiv träning som börjar på en lättare nivå så att alla kan vara med. Efter hand ökar vi insatsen och bryter gamla vanor och skapar nya. Med god mat, proffsig coachning och peppande mentorer kommer du att känna dig stark, hitta glädje till träning och bli full av energi.

THE STARTER
Med skonsammare träning utan hopp och löpning. Välj med eller utan rep. Power walk.

THE CHANGER
Träning som skapar puls och styrka med rep, hopp och löpning.

THE STRONGER
Vårt program där vi tränar styrka och puls med kettlebell.

THE FOODIE
Vårt nya kostprogram där det enbart är fokus på kosten.

Våra olika program

Vilka mål vill du uppnå?
The Changer
The Changer
The Changer
The Changer
The Changer
The Changer

The Changer

Basket of goods

The Starter

Basket of goods

The Stronger

Basket of goods

Diet program - Eat yourself healthy and strong

Basket of goods

Recensioner

Jag har älskat denna resa. Jag har kämpat på efter mina förutsättningar, lärt mig massor (!!) vad gäller matintag. På dagen är jag pigg och sover gott på natten, och går inte längre gäspande genom livet."

Catarina

"Redan efter fyra veckor märktes det jättestor skillnad på kroppen. Men den största skillnaden var nästan den mentala – jag kände mig så mycket piggare och sov bättre."

Jane

"Känslan när man passerar mållinjen efter tio veckor är både skön och lite tom.

Så sjukt stolt över resultatet och ruskigt imponerad över allas kämpaglöd dessa tio veckor. Det har stundtals varit riktigt utmanande men sett i backspegeln så har det varit värt insatsen."

Marcus
Karin Franzen Bohman är Head Coach och grundare av Bodily
Karin är grundaren av Bodily

Jag och Bodilys 40 coacher ser framemot att peppa dig på resan mot ett hälsosammare och starkare du. Jag har över 30 års erfarenhet att coacha på motions- och elitnivå. Jag brinner för att hjälpa så många som möjligt till en starkare, gladare och piggare vardag.

Kontakta oss

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.