Vi hjälper dig mot ditt starkaste jag!

PT I FICKAN FÖR ENBART 2695 KRONOR

Ett tränings- och kostprogram som passar livet och som faktiskt blir av. Vi har hjälpt tusentals kunder till ett mer hälsosamt liv och förändrade vanor. Är det din tur att skapa en förändring och prioritera dig själv?

Fem anledningar till varför du ska välja Bodilyappen 💙

99% nöjda kunder

Vi har över 99% nöjda kunder sedan vi startade 2021 och många av våra kunder återkommer gång på gång och har skapat fantastiska hälsoresultat. Det är vi så otroligt stolta över!

200+ recept

Glöm tiden du behöver lägga på att Googla "Vad ska jag äta i veckan?". Förutom att du får tillgång till alla träningspass, har du tillgång till en stor receptbank i appen med stor variation som passar hela familjen.

Fantastiska resultat

På bara tio veckor får du fantastiska resultat. Du märker det på både din fysiska och mentala hälsa. Bli av med sötsuget, vakna pigg, känn dig stark och ha energi som räcker hela dagen.

Coachning & community

I Bodilyappen har du dagligen tillgång till både coachning och vårt fantastiska community, där du träffar andra som är på samma hälsoresa. Peppa och tagga varandra!

Augustistarten 28 augusti
Låg kostnad

Vi vet att ett gymkort kan ligga och damma och att vardagen kommer emellan. Vår träning kan du göra hemma utan eller med få redskap. Under ett 10-veckorsprogram betalar du så lite som 24,50 kronor per pass PLUS att du har coachning och ett kostupplägg för hela perioden.

MISSA INTE STARTEN I APRIL

Anmälan stänger 31 mars - anmäl dig redan idag så du kommer med!

Psst. Har du friskvårdbidrag? Det går super att använda för Bodilys program.

12

DAYS

12

HOURS

12

MINUTES

12

SECONDS

Våra olika startprogram

I alla tre programmen får du rolig och effektiv träning som börjar på en lättare nivå så att alla kan vara med. Efter hand ökar vi insatsen och bryter gamla vanor och skapar nya. Med god mat, proffsig coachning och peppande mentorer kommer du att känna dig stark, hitta glädje till träning och bli full av energi.

THE STARTER
Med skonsammare träning utan hopp och löpning. Välj med eller utan rep. Power walk.

THE CHANGER
Träning som skapar puls och styrka med rep, hopp och löpning.

THE STRONGER
Vårt nya program där vi tränar styrka och puls med kettlebell.

Våra olika program

Vilka mål vill du uppnå?
The Changer
The Changer
The Changer
The Changer
The Changer
The Changer

The Changer

Basket of goods

The Starter

Basket of goods

The Stronger

Basket of goods

Diet program - Eat yourself healthy and strong

Basket of goods

Recensioner

Jag har älskat denna resa. Jag har kämpat på efter mina förutsättningar, lärt mig massor (!!) vad gäller matintag. På dagen är jag pigg och sover gott på natten, och går inte längre gäspande genom livet."

Catarina

"Redan efter fyra veckor märktes det jättestor skillnad på kroppen. Men den största skillnaden var nästan den mentala – jag kände mig så mycket piggare och sov bättre."

Jane

"Känslan när man passerar mållinjen efter tio veckor är både skön och lite tom.

Så sjukt stolt över resultatet och ruskigt imponerad över allas kämpaglöd dessa tio veckor. Det har stundtals varit riktigt utmanande men sett i backspegeln så har det varit värt insatsen."

Marcus

Kontakta oss

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.